Meet-up sau unde poti intani oameni cu aceleasi interese ca si tine

Am descoperit intamplator serviciul Meet-up acum 6 luni cand cautam online evenimente pe tema digitalizare la care as putea participa, in speranta ca as putea invata cateva lucruri noi care sa ma ajute la locul de munca.

Ce este de fapt meet up? Un seviciu online care faciliteaza intalniri intre persoane cu interese comune (lectura, IT, camping, familie, wellness, antreprenoriat s.a.m.d).

Practic: trebuie sa accesati site ul Meet-up unde, dupa ce ati creat un user si o parola, puteti sa cautati printre grupurile deja existente si daca gasiti ceva cu care rezonati sa va alaturati grupului. Va puteti crea chiar propriul grup si sa organizati evenimente intr-un domeniu ales de voi. Deasemenea puteti verifica calendarul tuturor intalnirilor (meet ups) din zona voastra si, in functie de disponibilitate, sa va decideti la care sa participati. Unele intalniri sunt gratuite, altele contra cost, iar aceste detalii sunt intotdeauna precizate in avans.

Din punctul meu de vedere aceasta platforma este utila pentru cei ce sunt interesati sa invete prin interactiunea cu alti oameni. In acelasi timp este un mod bun de socializa si de a face schimb de idei pe diverse teme sau de ce nu, de a cultiva pasiuni.

Personal, am participat la un Meet-up pe tema RPA (robotic process automation) organizat de cei de la UiPath si am fost extrem de incanta. Acum urmaresc cu interes cand se va anunta urmatoarea intalnire a grupului “Bucharest WordPress”, probabil undeva in septembrie, la care voi participa negresit.

Va incurajez sa explorati si cine stie, poate we “meet up”!

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.