Oglinda

De vreo cativa ani e la moda sa n-ai televizor. Noi avem 3 😊) Cei care au renuntat la el se mandresc cu asta in cercurile lor de prieteni si arunca in conversatie cate-o fraza …“nu stiu, ca eu n-am televizor” (promit pe viitor ca fac un post pe tema asta)… Ghiciti ce… eu n-am oglinda!

Sunt femeie, am 33 de ani si n-am oglinda (oglinzile din baie nu se pun), iar daca stau bine sa ma gandesc, n-am mai avut de 11 ani, de cand am terminat facultatea, ce coincidenta, nu? Nu am simtit niciodata nevoia sa-mi cumpar, nu i-am simtit lipsa, de fapt, nici n-am remarcat absenta, pana intr-o zi cand m-a rugat sotul sa-I fac o poza cu noul costum sa vada cum ii vine 😊)

In principiu nu inteleg moda, bani pe haine nu prea cheltui (am o singura pereche de blugi si inca mai port o geaca din liceu), admir frumusetea naturala, bunatatea si inteligenta in defavoarea unghiutelor si a pantofilor.  Imi pasa foarte mult de cum sunt, ca om, la interior. Pot sa petrec ore analizand ce simt, emotii, conversatii, sa fac planuri, iar din casa sa ies ca fulgerul…abia cand ajung la birou realizez cum imi sta parul, sau ca dresul mat nu se asorteaza cu rochia pe care am ales-o.

Mi-ar placea ca sezonul asta sa revina la moda modestia. Sa citim pe coperta Vogue titluri precum “Generozitatea dicteaza tendintele anului” sau “Vrei sa o cuceresti? Citeste mai mult!”

Daca as fi designer mi-as numi colectia: Inteligenta in nuante de umor si empatie.

One Comment Add yours

  1. Sunt o păcatoasă fără seamăn! Mă uit in oglindă obsesiv ca să-mi plâng și să-mi cârpesc defectele! Culmea, pe ceilalți nu-i judec după aparențe NICIODATĂ! Pe mine mă schingiuesc… sunt un om chinuit😊

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.