Despre apusuri…cat mai stridente

Dintre toate momentele zilei, apusul este de departe preferatul meu. Il caut peste tot, acasa, in vacante, la birou si in masina.

Apusul creaza un cadru mirific pentru timp special. Insotit de un pahar de vin sau, de ce nu, de un ceai, te ajuta sa-ti aduni gandurile, sa apreciezi ceea ce ai si sa faci planuri pentru viitor. Admirat impreuna cu partenerul de viata, poate reprezenta un moment ideal pentru a va conecta. Poate fi lectie de astronomie pentru cei mici sau moment de relaxare intre prieteni. Ne deconecteaza de la rutina zilnica si ne ancoreaza in univers.

Cand vine vorba de apusuri, partea cea mai tare e ca locatia chair nu conteaza. Dimpotriva, sunt convinsa ca apusul de la tara este de 1000 de ori mai frumos decat cel din Paris.

In ceea ce ma priveste, cele mai spectaculoase apusuri le-am admirat din balcon (Bucuresti), dar am si cateva exemple din afara Romaniei ce mi-au ramas la inima, cum ar fi apusul de la plaja Salonikios in Thassos sau cel din Stockholm in luna Februarie.

Oriunde v-ati afla, cauta-ti-l si bucurati-va de el. Fiti voi insiva un apus in fiecare zi: stralucitori si calzi, plini de speranta, atotcuprinzatori!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.