Discursurile TED

Astazi, cu foarte mare entuziasm, va prezint discursurile TED.

Conform ted.com, TED este o comunitate globala care incurajeaza profesionisti din toate ariile disciplinare si din orice cultura sa isi impartaseasca ideile. Motto ul lor este “Idei ce merita raspandite”.

Si cum in zilele noastre informatia gasita online este, din pacate, de foarte multe ori, de proasta calitate, consider ca a avea surse de incredere pentru a ne forma opinii, viziuni si valori, este vital. Asta fac cei de la TED. Aduc in fata noastra specialisti din diverse domenii sau persoane cu experienta in diverse arii. Fiecare vorbitor tine un discurs pentru a-si prezenta idea (in medie durata este de 17 min/discurs)

Subiectele sunt infinite: arheologie, autism, bacterii, frumusete, carti, coruptie,cod, moarte, dezvoltare, esec, ecologie etc.

Seara cand va bagati in pat, sau dimineata in drum spre birou, inlocuiti facebookul si instagramul cu discursurile TED. Este o modalitate extrem de usoara de a invata lucruri noi si de va largi perspectivele.  

Mi-as dori sa-mi povestiti care este discursul vostru preferat si de ce, sau, ce ati avea voi de imoartasit lumii ca si prezentator intr-o conferinta TED

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.