Săgeată sari – un altfel de șotron

Când vine vorba de activități cu copiii, de departe, combinația mea preferată, este gratis și cât mai mult în aer liber. De primăvara până toamna fetele noastre petrec in medie 4-5 ore pe zi afară.

De cele mai multe ori nu au nevoie de animație deoarece se joacă fiecare cu grupul ei de prieteni, însă, atunci când situația o cere, îmi place să fiu pregătită. Prin urmare, din kitul nostru pentru ieșit în fața blocului nu lipsește niciodată creta.

Puteți crea pe loc sute de scenarii dacă aveți la îndemână niște cretă – șotron, autostradă,castel, grădină, porți de fotbal ș.a.m.d

Foarte mare succes am avut într-o după-amiază cu jocul Săgeată sari. Așa l-a botezat Maya, tot așa vi-l prezint si vouă.

Practic, tot ce aveți de făcut, este să desenați cu creta pe asfalt un traseu pe care copiii să-l parcurgă. Legenda o stabiliți impreună cu cei mici – puteți folosi săgeți pentru a indica direcția, cercuri pentru poziția palmelor, verde pentru start, roșu pentru stop etc.

Noi ne amuzăm teribil când îl jucăm. Câteodată, pentru un plus de adrenalină ne cronometrăm ( un exercițiu bun pentru copilașii competitivi cărora nu le place să piardă).

Fie ca doriți să ardeți calorii într-un mod super amuzant sau doar să serviți cafeaua în tihnă, Săgeata sari este o activitate la îndemana oricui.

Care este jocul vostru de exterior preferat?

Credit – Principala sursă de inspirație este Pinterest.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.