Prima mea interacțiune cu coachingul transformațional

Evenimente din ultima perioadă m-au făcut să-mi doresc să fiu mai deschisă spre a învăța lucruri noi, să ies din zona de confort, să explorez, să las prejudecățile deoparte și să iau tot ce este mai bun din fiecare experiență.

Doar schimbarea asta de atitudine mi-a adus un beneficiu uriaș, iar impactul s-a resimțit imediat, atât la locul de muncă cât și acasă, asta pe lângă plusul rezultat, evident, din procesul de învățare, de autocunoaștere.

Câteva exemple de astfel de experiențe sunt: vacanța la cort, interesul (la început forțat) față de RPA, participarea la MeetUp uri, Prezentul Perfect Simplu.

Astăzi vă povestesc despre cea mai recentă experiență din afara zonei mele de confort: Atelierul ”Magic starts within – Ritual de Luna Nouă” organizat de Corina, coach transformațional, certificată de Mind Learners și astrolog.

Luni seara, cu mintea și inima deschise, echipată cu o agendă și un pix, conform idicațiilor Corinei, m-am prezentat punctual la locația stabilită.

Atelierul a început cu o scurtă prezentare despre cum influențează fazele lunii existența noastră, a urmat un moment de meditație, după care, analizând harta astrală a momentului am identificat categorii de obiective susținute de proiecția Lunii Noi în harta fiecărui participant.

Momentul meu preferat a fost exprimarea dorințelor și notarea lor în agendele personale.

Odată verbalizate dorințele, prin întrebări punctuale Corina ne-a ajutat să descoperim care ne sunt limitele și cum putem accesa înăuntrul nostru resursele necesare depășirii lor. Dacă în momentul ăsta vă dați cumva ochii peste cap, vă invit să răspundeți pe loc, la una dintre întrebări: ”care sunt cele mai importante 5 valori ale tale?”  … provocator, nu?

Acesta este momentul în care începi să te blochezi, după care vine o altă întrebare și mai profundă, apoi alta și alta…la final te simți de parcă ai alergat la 100 m garduri … obosit, euforic, învingător!

A urmat un al doilea moment de meditație după care, la final, dintr-un set special de cărți, am extras fiecare câte o carte.

Și pentru că sunt omul dovezilor, împărtășesc cu voi cartea mea

Pe Corina o găsiți între 11 și 13 Octombrie la Hive unde va oferi sesiuni individuale de coaching participanților.

Dacă doriți să participați la atelierele ei, sau vreți să programați o sesiune individuală (chiar și pe skype) o puteți contacta accesând pagina ei de Facebook .

Cum ar spune chiar ea, ”magic starts within”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.