Altfel de cadouri

credit photo: http://wallpaperswide.com/

Mai sunt fix 3 zile până în Ajunul Crăciunului, traficul a devenit insuportabil, curierii sunt demult copleșiți (nu mai vorbesc de Poșta Română) și odată cu perioada concediilor parcă începe să crească și panica. Nici un alt sprint nu bate ultima 100 de m dinaintea Sfintei Sărbători.  

Ei bine, dragii mei și dragile mele, pentru ca voi să folosiți timpul în cel mai plăcut mod cu putință, am pregătit o listă cu idei de cadouri pe care le puteți achiziționa și oferi fără efort.

credit photo: http://www.itwifi.com.au

Fără să mai lungim vorba, iată sugestiile:

O consultație astrologică. Consultațiile de acest fel sunt fie telefonice, virtuale sau în scris și pot fi personalizate în funcție de nevoile sau curiozitățile fiecăruia (carieră, compatibilitate, trăsături dominante etc.). Părerea mea este că poate fi o experiență interesantă inclusiv pentru cei sceptici.

Cărți în format electronic sau audio. Libris, cartepedia sau Amazon sunt doar câteva exemple de site-uri pe care le puteți accesa pentru astfel de cumpărături.

Sport. Da, să faci sportul cadou cuiva nu este deloc o idee rea. Poate fi un abonament la o sală de fitness sau, de ce nu, un abonament online (yoga, fintess  sau zumba) pentru cei care preferă comfortul propriei case.

O ședință foto.

Un curs virtual. Posibilitățile sunt nelimitate. Cu un buget între 20 și 50 de euro puteți oferi oricui o aptitudine în dar. Multe dintre cursuri sunt concepute de universități sau personalități cu renume așa că nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește calitatea conținutului. Platforme de încredere care oferă astfel de servicii sunt: linkedin, coursera sau edx. Tableau Essential Training, Photography 101: Shooting Macros and Close-Ups, The Science of Parenting  ori Introduction to Negotiation sunt doar câteva exemple din paleta extrem de variată accesibilă online.

Un abonament la o publicație digitală. Câteva opțiuni care mi-au captat atenția sunt The Economist,  New York Times, Vogue sau National Geographic Kids Kindle Edition

Un abonament la Netflix, Amazon Prime sau Spotify.  

Un atelier. De gătit, de croitorie, de make-up, de dezvoltare personală etc.

O bonă: o idee foarte drăguță este să fi chiar tu bonă pentru câteva ore. Desenează frumușel un voucher cadou și oferă-le prietenilor tăi timp special (alocă între 4 și 6 ore). Cu siguranță gestul tău va fi apreciat.

Bilete: la meci, teatru, film, opera, circ, concerte  etc. Disponibile pe bilete.ro, eventim sau alte site-uri de profil.

O curățenie generală. Ca mamă de 2, cu normă întreagă de lucru, pentru mine acesta este cadoul ideal. Tot ce mi-aș putea dori. O dată sau de două ori pe an să-mi iau familia și să plecăm  de acasă iar la întoarcere totul să strălucească. Într-adevăr costul se ridică la peste 500 de lei, dar credeți-mă pe cuvânt, merită toți banii!

Noroc. Poate fi oferit sub formă de lozuri. Mi se pare o idee foarte drăguță, un gest mic cu potențial mare.

 În speranța că acest articol a luat din presiunea de pe umerii voștri, vă îndemn să vă petreceți sărbătorile așa cum simțiți, fără stress, în armonie, alături de cei dragi.

Sărbători Fericite!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.